Service
9,2
56 commentaren van in totaal 56 beoordelingen
G. De Rooij (Oostburg)
31/08/2017
10

Een geweldig goede garage en een schande dat er totaal geen moeite door Toyota wordt gedaan om deze garage in onze streek te behouden. Na meer dan 40 jaar Toyota te hebben gereden had ik en vele andere klanten wel iets meer van Toyota verwacht om deze garage met zo,n groot klantenbestand, te behouden.
Gemiste kans toyota!

Mevr. Romonesco (Cadzand)
27/07/2016
10

Iedereen is vakkundig, vriendelijk, en vooral attent en eerlijk.

Mevr. Hilgeman (Zuidzande)
14/06/2016
9

Ben uitermate tevreden over de kennis en het vakmanschap van directie en personeel. Ook is het erg prettig dat je voor kleine reparaties altijd terecht kunt binnen de openingstijden. En heel belangrijk: "Afspraak is afspraak" en dat is precies zoals het hoort.

Mevr. Hilgeman (Zuidzande)
14/06/2016
9

Ben uitermate tevreden over de kennis en het vakmanschap van directie en personeel. Ook is het erg prettig dat je voor kleine reparaties altijd terecht kunt binnen de openingstijden. En heel belangrijk: "Afspraak is afspraak" en dat is precies zoals het hoort.

Anoniem
08/06/2016
8

Goede service

Frans Boogaard (Aardenburg)
08/06/2016
8

ik wordt altijd op tijd en volgens afspraak geholpen kan ook altijd binnen lopen als er iets is.

J.Scheerens
08/06/2016
10

Voor de zeer correcte en altijd vriendelijke behandeling

Anoniem
01/06/2016
10

Omdat je er op aan kunt en niet wordt bedonderd.

Eddy G.M. Musson (IJzendijke)
01/06/2016
9

Algemeen zeer goede garage. Vakmensen. facturen altijd in orde. Betrouwbaar. Flexibel t.a.v. tijdsplanning/ gebruik auto.

Hanny le Grand
01/06/2016
8

Kan er altijd terecht als er iets aan de auto is of als ik vragen heb.

Jan Kienjet (Terneuzen)
25/05/2016
10

Omdat deze mensen betrouwbaar zijn en altijd voor je klaar staan

Frank (Oostburg)
18/05/2016
8

Rustig en goed geholpen

Anoniem
20/04/2016
9

Hij is zeer behulpzaam, en legt uit wat er aan schort.

Nicole de Coussemaker (Retranchement)
17/02/2016
10

Eerlijk, 100% te vertrouwen vriendelijk, nette werkplaats, staat voor zijn klanten.

Anoniem
03/02/2016
9

No nonsens benadering. Een werkplaats waar je van de vloer kunt eten. Altijd dezelfde vertrouwde gezichten.
De gehele bemanning in het werkpak. Niet benauwd om vuile handen te maken.

Jacques Monteau (Oostburg)
03/02/2016
9

vakkundig en vriendelijk

R v Vlierberghe (Terneuzen)
03/02/2016
9

Puur vakmanschap, je mag zelf nog in de werkplaats en leggen alles uit wat er vervangen moet worden.

Anoniem
27/01/2016
10

Het is altijd goed geregeld en medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpvaardig.

Dhr.P.A.C.Heetesonne (zuidzande)
23/12/2015
10

Dit is weer een heel verhaal ik ben zeer tevreden over deze garage en rij al jaren toyota sinds 1980,als dat niet zo was had ik al lang in een ander merk gereden. Andere garages zijn hier in de streek geen goeie berichten over dus als deze dealer stopt?? ik weet niet of ik dan nog toyota ga rijden.

Joukje Westerweele de Jong (Aardenburg)
23/12/2015
9

omdat de dealer altijd paraat staat, behulpzaam is.

Anoniem
02/12/2015
9

Vakmanschap,goede service en op maat gesneden advies

Dhr Wielemaker (Terneuzen )
02/12/2015
9

Je wordt er altijd goed en menselijk behandeld en er wordt altijd tijd voor je vrijgemaakt.

Clement Bonte (Aardenburg)
19/11/2015
9

Men is zeer vriendelijk en correct. Deskundig personeel. Vlotte afwikkeling van problemen en/of storingen. Vlotte afwerking van de service-beurt. Indien gewenst wordt toelichting gegeven op werkzaamheden.

Hanny Cortvriendt (Biervliet)
18/11/2015
8

Uit tevredenheid en vroeger op school heb ik dikwijls minder dan een 8 gekregen

Adri blok (breskens)
05/11/2015
10

voor de goede service en vakbekwaamheid

Anoniem
22/10/2015
10

Zeer goede persoonlijke service.

Natascha rammeloo-adam (Terneuzen)
23/09/2015
10

Altijd goed geholpen en eerlijk

J. Verhulst (Philippine)
17/09/2015
10

Zeer goede en betrouwbare garage, waar je nog als klant wordt behandeld.
Goede service en vakmanschap, hier laat ik mijn auto gemakkelijk achter voor een apk of beurt.
Occasion auto's zijn altijd van topkwaliteit.

Anoniem
11/09/2015
7

Prijs, kleine showroom

Marco Hamelijnck (Sluis)
11/09/2015
10

Zeer goede service. Vriendelijk en uiterst behulpzaam.

F Snoep
24/08/2015
10

Goede vriendelijke dealer altijd netjes geholpen kortom gewoon goed

franz surowiec (terneuzen)
20/08/2015
9

in al de jaren tevreden klant

M.P. Witte (Spui)
29/07/2015
10

De dealer en medewerkers zijn altijd heel vriendelijk, kundig en behulpzaam. Je krijgt een gezellig 'visite'gevoel want je krijgt altijd koffie aangeboden. Vragen en problemen worden snel en vakkundig opgelost.

Anoniem
15/07/2015
10

Wordt altijd perfect geholpen

Dhr. en Mw. Romonesco (Cadzand)
09/07/2015
9

Directie en medewerkers zijn zeer vakkundig en betrouwbaar. Geeft aan wat nodig vervangen moest worden en gebruikt daar originele Toyota onderdelen voor. Zij zijn altijd bereid te helpen, zelfs op zaterdag, laat in de middag.

Anoniem
08/07/2015
8

gewoon goed en betrouwbaar

Fam. A.B. Fugers (Almere)
08/07/2015
8


Deze garage bevalt ons prima, niet teveel poespas, gewoon klein en eerlijk bedrijf

F Boogaard (Aardenburg)
24/06/2015
8

Goede kennis van zaken

Johan van Strien (Groede)
24/06/2015
10

Deze mensen gaan elke dag voor excellente klantbediening: deskundig en met oog voor detail.

Anoniem
17/06/2015
10

Zo vind je ze bijna nergens meer. Geen onnodige fratsen, aardig en vakkundig. Geen mannen in foute pakken die proberen je iets wijs te maken.

Dorothee Becu (Maurik)
17/06/2015
10

Prettige mensen, persoonlijk, zeer goed advies / service en zeer betrouwbaar. Ik woon allang niet meer in Zeeland, maar blijf toch bij deze garage/dealer.

Jan Riemens (Oostburg)
27/05/2015
9

Prima service en zeer goede monteurs

Mevr. Joke Hilgeman (Zuidzande)
27/05/2015
10

Ben meer dan tevreden over de vriendelijke, deskundige en correcte manier waarop de medewerkers mij tegemoet treden als ik showroom of werkplaats bezoek. Afspraken worden altijd stipt nagekomen. Dit bedrijf verdient een 10 "met een griffel"! Toyota mag zich gelukkig prijzen dat dit bedrijf hen vertegenwoordigt.

Anoniem
20/05/2015
9

altijd correct. Belt altijd op om voor vervanging/reparatie goedkeuring te krijgen , hierbij prijsopgaaf.
Altijd vervangauto ter beschikking of ophalen auto. Goede reparaties en onderhoud. Prima!!!

Anoniem
13/05/2015
10

prima vakmensen bovendien aangename mensen

Anoniem
13/05/2015
10

prima garage en uitstekende service

G E C Boere (Oostburg)
13/05/2015
9

Perfecte service; behulpzaam en vriendelijk

Jan Kienjet (Terneuzen)
13/05/2015
10

De beste dealer die ik ooit heb gehad.

Anoniem
06/05/2015
10

prima garage en uitstekende service

Anoniem
29/04/2015
8

vriendelijk, geen poespas. eerlijke bediening.

Anoniem
02/04/2015
10

nette behandeling

Anoniem
01/04/2015
8

vakkundig personeel en vriendelijk

Joke Hilgeman (Zuidzande)
01/04/2015
10

Ben heel erg tevreden over de inzet, bekwaamheid en vriendelijkheid van de medewerkers van dit bedrijf. Afspraken worden keurig nagekomen en als zich een probleem voordoet, dan wordt dat altijd besproken. Ook de tussentijdse service is altijd super. Heel correct en degelijk.

Anoniem
18/03/2015
8

Dienstverlening is informeel en open, in 40 jaar Toyota rijden nimmer een twistpunt

W.Goethals (Aardenburg)
18/03/2015
8

Altijd correct en eerlijke behandeling en goede service.

Schollen F.J.M. (Retranchement)
11/11/2014
10

Dicht bij en altijd bereid te helpen.

Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.